Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
29°C

Vânătoare digitală de comori în aer liber la FITS 2022

Vânătoare digitală de comori în aer liber la FITS 2022

2022 este primul an în care Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu alături de Colt oferă o experiență tip treasure hunt, pe toată perioada festivalului.

The Riddle a fost creat ca răspuns direct la pandemia globală prin care am trecut cu toții, fiind axat pe o preocupare actuală a societății – consumul nostru digital de tehnologie. Ideea The Riddle este aceea de a gândi evenimentele culturale într-un mod sustenabil, sprijinind mediul și comunitatea.

„La Colt susținem multiculturalitatea, comunicarea și tehnologia, iar FITS le împletește magic. Pentru noi, colaborarea cu FITS este începutul unei frumoase prietenii pe care ne dorim să o continuăm în anii următori prin implicarea noastră în proiecte valoroase pentru comunitate. Fiind o companie de telecomunicații, iubim tehnologia, dar în același timp facem toate eforturile pentru a deveni o companie cu zero carbon footprint, așa că ideea The Riddle a rezonat cu noi din primul moment” a spus Alexandru Matenciuc, Country Manager Colt România, într-un comunicat de presă.

Până în data de 3 iulie, sibienii sunt invitați la un tur al unora dintre cele mai frumoase locații ale orașului. Personajul central The Riddle, "Pæn" îi așteaptă la start, în Piața Habermann, în fiecare zi, între orele 9.00 – 22.00, și îi încurajează să redescopere minunile din aer liber, căutând coduri QR, rezolvând ghicitori, creând și împărtășind propriile mișcări de dans. „Suntem nerăbdători să aflăm cum ați experimentat voi The Riddle si vă încurajăm să dați tag paginii de instagram colt.romania folosind hashtag-urile #TheRiddleExperience #ArtsUnboxed #OutdoorArts”.

Premiul pregătit pentru cel mai norocos participant este accesul la fabulosul spectacol Faust - 2 bilete, în cadrul stagiunii din toamnă.

Colt împlinește anul acesta 30 de ani de activitate iar sediul din Sibiu a ajuns să numere 200 de oameni entuziaști, în departamente precum Sales & Marketing, Procurement, Software Development, precum și funcțiuni suport. Pentru mai multe informații despre noi, vizitați site-ul www.colt.net, pagina de instagram colt.romania sau trimiteți un mesaj la colt.romania@colt.net 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus