Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Femei cercetate penal pentru că și-au trimis copiii la cerșit, în Terezian

Femei cercetate penal pentru că și-au trimis copiii la cerșit, în Terezian

Două femei au fost luate în vizorul autorităților și sunt cercetate penal pentru că și-au trimis copiii la cerșit.

Este vorba despre o sibiancă de 52 de ani care își determina fiul de 28 de ani, persoană cu dizabilități fizice și psihice, să apeleze la mila publicului. Femeia a fost depistată pe strada Lungă duminică, de către polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu. În urma celor constatate, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exploatare cerșetoriei.

În aceeași zonă, o altă femeie, în vârstă de 32 de ani, a fost depistată în timp ce apela la mila publicului, folosind-se de fiica sa minoră, în vârstă de 5 ani. Și în acest caz, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea unui minor în scop de cerșetorie.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii de ordine publică au mai aplicat patru sancțiuni contravenționale pentru cerșetorie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

ID

Acum 3 luni

Avem voie sa spunem cuvinte cu ț ?
Raspunde

Un sibian

Acum 3 luni

daca numai "au fost luate in vizorul autoritatilor" e ok...n-o sa aiba probleme...cei care scri prin TS-ului ar trebui sa aiba "darul scrisului"...nu-l prea au...colega Balau e printre preminatii la acest capitol
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus