Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Șapte victime pe Valea Oltului după ce un tren a lovit niște stâlpi de curent doborâți de un TIR

Șapte victime pe Valea Oltului după ce un tren a lovit niște stâlpi de curent doborâți de un TIR

Un accident neobișnuit a avut loc luni dimineața pe Valea Oltului, șapte persoane fiind rănite în urma unui cumul de factori. Trei oameni sunt în stare gravă și alți patru răniți.

Concret, un tren a lovit mai mulți stâlpi de curent, care fuseseră doborâți de un TIR.

Conform ISU Vâlcea accidentul s-a petrecut în localitatea Călimănești, la ieșirea spre Sibiu din stația CFR Păușa unde ”un tren de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit în prealabil de un TIR. În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el, a angrenat alți doi stâlpi”.

În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zona se aflau mai multe persoane.

”Trenul și-a continuat deplasarea, însă, din căderea stâlpilor au rezultat șapte victime care lucrau la fața locului pentru restabilirea situației de normalitate”, mai spun oficialii ISU Vâlcea.

La fața locului s-au deplasat  trei ambulanțe – un echipaj SMURD și două echipaje de ambulanță, o autospecială de stingere și încă un echipaj al SVSU Călimănești,  pentru a asigura intervenția în cazul producerii unui eventual incendiu.

S-a luat măsura restricționării accesului persoanelor neautorizate, în zona producerii accidentului.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Parasutatii isi arata prostia si lipsa de creier

Acum 1 an

No aici se vede pregatirea si interactiunea intre divere sectoare (rutiera, electrica, isu, CFR) ... aici se vede incompetenta si lipsa de creier a tuturor celor implicati, a tuturor purtatorilor de uniforma, a tuturor tradatorilor de neam si tara! Cand parasutezi la sibiu toti agramatii, toate putorile, toti neavenitii, toti drogatii si betivii ... cu cine sa faci treaba ? ii mai aduci si pe functii de conducere ... Asta e rezultatul prostitutiei din institutiile statului, reprezentantii sistemului mafiot dambovitean ! Sibieni, nu mai permiteti sa vina pe functii de responsabilitate si viziune, toti prapaditii sudisti, toti incompetentii, toate leprele in uniforma ! Marsh de-aci, trantorilor !

Raspunde

Claus

Acum 1 an

Lipsa unor proceduri cum ar fi analiza rapida a situatiei astfel incat sa nu se ajunga aici,sa nu mai spun ca,cei ce cerceteaza intai fac poze si trimit catre media pt profit personal,apoi se apuca de cercetat si asigurat perimetru,nu era clar ca daca se vedeau stalpii pe calea ferata urma un astfel de dezastru? M am uitat si azi la eternele lucrari pe timpul zilei in plin concediu,de la rond Vestem catre Bradu,lipsa de siguranta sistem si ordine,iesea incarcatorul frontal pe singura banda de mers fara nici o asigurare sau coordonare vreunui coordonator de lucrari,sau angajati toropiți de soare la nivel de asfalt care sar pe banda circulabila,rupti de epuizare,chiar daca se merge incet,poti da de necaz.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus