Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Motociclist lovit de mașină în Mediaș. Șoferul nu s-a asigurat când a schimbat banda

Motociclist lovit de mașină în Mediaș. Șoferul nu s-a asigurat când a schimbat banda

Un bărbat de 43 de ani din Mediaș a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce se afla pe motocicletă, pe strada Aurel Vlaicu din localitate.

Din primele cercetari efectuate rezulta că șoferul autoturismului, un localnic de 31 de ani, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de deplasare și a acroșat motociclistul. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale și l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe Mediaș, cu un traumatism cranio cerebral și escoriații, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus