Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Ada Milea, la Sibiu: umorul meu e cu nod în gât şi din cauza asta nici nu ştiu dacă să-l numesc umor

Ada Milea, la Sibiu: umorul meu e cu nod în gât şi din cauza asta nici nu ştiu dacă să-l numesc umor

Ada Milea a declarat, pentru AGERPRES, că umorul ei e "cu nod în gât", după ce a concertat la Teatrul "Gong" din Sibiu, împreună cu Bobo Burlăcianu şi Cristi Rigman.

"Umorul meu e cu nod în gât şi din cauza asta nici nu ştiu dacă să-l numesc umor", a spus Ada Milea.

Ada Milea a revenit pe scena de la "Gong", în formula de trei, alături de Bobo Burlăcianu şi Cristi Rigman într-un spectacol-concert, aplaudat îndelung de către spectatori.

În timpul spectacolului - concert o muscă a încercat să-i încurce pe cei de pe scenă, însă Bobo Burlăcianu a reuşit cu succes să o "integreze" în echipă, iar publicul a râs copios de moment. Tot în timpul reprezentaţiei de la Sibiu, Ada Milea le-a mărturisit spectatorilor, că în urmă cu câteva zile a cântat în faţa unor politicieni, pe care i-a avertizat să nu rămână la concert, spunându-le "cântecele mele sunt foarte urâte".

"Asta trebuie să v-o spun. Acum patru zile am cântat într-un loc şi era plin de politicieni, un ministru, nişte deputaţi şi i-am rugat să se ducă, se serveau nişte cârnaţi undeva şi le-am zis "cântecele mele sunt foarte urâte" şi nu au plecat", a spus Ada Milea, la Sibiu.

Ada Milea a reuşit în iunie o altă premieră în teatru, având cu spectacolul - concert "O scrisoare pierdută în concert", la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, cu cântece de Ada Milea şi Anca Hanu.

"Abia aştept să vedeţi în toamnă dacă fugiţi până la Cluj, am lucrat "O scrisoare pierdută" cântată cap coadă. Şi ca să citez din colegii cu care am lucrat: "mamă, asta ne-a ieşit mai mişto ca toate celelalte la un loc. S-a legat incredibil şi ne-a fost foarte drag să lucrăm. Şi cred că ne-am făcut tot mai deştepţi. Profităm tot mai mult unii de alţii şi atunci iese mai interesant", a declarat Ada Milea, despre acest spectacol - concert.

foto Teatrul Gong 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus