Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

ARTmania Festival face angajări în Sibiu și caută ucraineni

ARTmania Festival face angajări în Sibiu și caută ucraineni

ARTmania Festival, programat între 22 și 24 iulie în Piața Mare a Sibiului, pune la dispoziția comunității ucrainene locale o serie de job-uri în cadrul evenimentului din acest an.

Recent, organizatorii au anunțat un număr de roluri esențiale pentru buna desfășurare a festivalului, disponibile pentru ucrainenii care trăiesc în Sibiu – în echipele de producție și ospitalitate:

  • Casier
  • Operator tableta
  • Barman
  • Ajutor Barman
  • Runner festival
  • Asistent producție

“În Sibiu există o comunitate de mii de ucraineni care au ales să se stabilească aici de laizbucnirea războiului din țara lor. Au considerat că este locul în care se simt în siguranță după toate provocările pe care au fost obligați să le traverseze. Ne dorim să le fim alături și să-i implicăm în cele mai așteptate și importante manifestări culturale pe care Sibiul le găzduiește. De aceea, am lansat acest proces de recrutare în rândul ucrainenilor din Sibiu, pentru ARTmania Festival, pentru a le face o introducere în viața culturală generoasă a zonei și a le oferi, în același timp, oportunitatea de a se implica în mod direct în crearea unei experiențe memorabile pentru comunitatea noastră.”, a spus Codruța Vulcu, fondator și director al festivalului.

Descrierile job-urilor și responsabilitățile aferente sunt publicate pe artery.community, platforma inițiată de ARTmania Festival, în parteneriat cu Music Export Ukraine și Pohoda Festival, al cărei scop este să ofere sprijin creativilor și profesioniștilor din industria muzicală care au fost nevoiți să părăsească zona de război și să se relocheze în alte state europene.

Ajuns la cea de-a 15 ediție, ARTmania Festival, cel mai longeviv și important festival dedicat culturii rock din România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus