Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Mocănița de pe Valea Hârtibaciului și-a schimbat programul din cauza caniculei

Mocănița de pe Valea Hârtibaciului și-a schimbat programul din cauza caniculei

Începând din această săptămână, Mocănița de pe Valea Hârtibaciului va circula după un program nou.

Din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă, Asociația Prietenii Mocăniței anunță că a doua cursă, cea de la amiază, nu mai va pleca din gara Hosman la ora 15, ci se va muta la ora 18. Cursele de dimineață vor rămâne tot la ora 10.

„Ca să evităm canicula, mutăm mai târziu cursele amiezii din weekend. Astfel, de azi și până la sfârșitul verii, mocănița va pleca din Hosman în fiecare sâmbătă și duminică la orele 10:00 și 18:00, precum și miercurea la ora 18:00. Experiența rămâne aceeași, cu un vagon deschis și unul închis, dar cu mai multe animale și păsări, care deveniseră o raritate sub soarele arzător al amiezii. Poftiți în vagoane!”, transmit reprezentanții Asociației Prietenii Mocăniței pe pagina de Facebook.

Biletul de călătorie cu mocănița valabil pentru o persoană, pe ruta Hosman – Cornățel și retur, costă 25 de lei pentru adulți, iar pentru copiii cu vârsta între 3 și 18 ani este 15 lei. Copiii cu vârsta sub 3 ani călătoresc gratuit.

Durata călătoriei este de aproximativ o oră și jumătate, în stația Cornățel trenul face pauză 15 minute pentru manevrele de întoarcere a garniturii. Biletele pot fi achiziționate aici

Sursă foto: Facebook/ Asociația Prietenii Mocăniței 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus