Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Șoferi beți azi-noapte prin Sibiu: unul a căzut cu motocicleta, celălalt s-a oprit cu mașina în stâlp

Șoferi beți azi-noapte prin Sibiu: unul a căzut cu motocicleta, celălalt s-a oprit cu mașina în stâlp

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale azi-noapte, după ce au fost implicați în tamponări, unul pe Bulevardul Magheru, celălalt pe Rahovei.

Primul s-a accidentat în jurul orei 2:30. Este vorba despre un localnic în vârstă de 38 de ani care a condus un moped pe Bulevardul General Magheru, iar în intersecția cu strada Constituției s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Testarea alcoolscopică a sibianului a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 04:30, tot în municipiul Sibiu, un alt sibian, în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rahovei, în apropiere de intersecția cu Calea Cisnădiei, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambele evenimente s-au soldat cu pagube materiale. Cei doi șoferi au fost însoțiți la spital unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cazuri, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au deschis dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus