Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Un curs first time manager te va invata sa pasesti intotdeauna cu dreptul, la propriu si la figurat!

Un curs first time manager te va invata sa pasesti intotdeauna cu dreptul, la propriu si la figurat!

Chiar si drumul de o mie de kilometri incepe cu primul pas si chiar si o cariera stralucita in management incepe cu o prima functie de conducere. La fel de adevarat este insa faptul ca inceputul este un moment extrem de important, in care efectuarea pasilor corecti poate sa aiba un impact pozitiv imens asupra evolutiei ulterioare.

Tocmai de aceea, participarea la un curs first time manager organizat de echipa Brightway® le poate fi de mare ajutor tuturor persoanelor recent promovate, celor care isi doresc o cariera in management, dar si celor interesati sa descopere cele mai noi si eficiente modele de conducere a unei echipe si tehnici de crestere a productivitatii.

Cum se desfasoara un curs first time manager?

Nimic nu pregateste mai bine decat experienta propriu-zisa, astfel incat trainingul a fost conceput in asa fel incat sa permita dobandirea, intr-un timp scurt, a unui know-how si a unor abilitati esentiale intr-o functie de conducere.

Inca dinainte de inceperea trainingului, in pregatirea acestuia se tine cont de functia detinuta de participant, de domeniul de activitate si de industria in care activeaza sau in care doreste sa intre in viitorul apropiat. De asemenea, sunt identificate atat punctele forte, cat si zonele unde este nevoie de imbunatatiri semnificative.

In consecinta, fiecare participant va identifica modalitati de adaptare la noul rol si va primi instrumente de lucru cu oamenii si tehnici de motivare a echipei, pentru a obtine rezultatele dorite. Totul are la baza un proces de autocunoastere si de explorare a propriilor valori, abilitati si tipare de comportament.

Beneficii obtinute de participantii la un curs first time manager

Constientizarea tiparelor de comportament si a sabotorilor personali se dovedeste de maxima utilitate pentru participanti, care sunt ajutati sa isi inteleaga mai bine trasaturile de personalitate si sa identifice mecanismele de auto-sabotaj in rolul de manager. Ei reusesc inclusiv sa constientizeze rolul emotiilor si sa aplice diferite tehnici prin care sa comunice in mod eficient un mesaj catre echipa.

Folosirea celor mai noi studii din domeniul psihologiei comportamentale si al neurostiintei permit identificarea tipurilor de motivatii intrinseci si extrinseci care pot fi implementate in fiecare echipa. Este dezvoltata capacitatea esentiala pentru un lider de a delega sarcini si de a monitoriza proiectele intr-un mod cat mai eficient.

Beneficii obtinute la nivel de organizatie

Companiile ai caror angajati participa la un curs first time manager observa curand o serie de schimbari pozitive in modul de rezolvare a sarcinilor si de raspuns la schimbari.

Obiectivele sunt transmise mai bine de la manageri catre membrii echipei, fapt care creste performanta si economiseste timp in derularea operatiunilor. De asemenea, creste nivelul de initiativa al fiecarui membru al echipei, ca urmare a folosirii in mod inspirat a strategiilor de motivare.

In cadrul trainingului sunt furnizate perspective noi pentru a gandi critic si a rezolva probleme, ceea ce conduce la economie de timp, oameni, bani si orice alte resurse care vor putea fi alocate spre noi activitati esentiale.

Prin urmare, participarea la un curs first time manager aduce beneficii insemnate atat pentru participanti, cat si pentru companiile in care acestia isi desfasoara activitatea. Este una dintre experientele din care toate lumea castiga, cu efecte pozitive pentru dezvoltarea carierei pe termen scurt, mediu si lung!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus