Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Femeie în vârstă de 25 de ani, din Cisnădie, dată dispărută. Poliția face apel la sibieni

Femeie în vârstă de 25 de ani, din Cisnădie, dată dispărută. Poliția face apel la sibieni

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 25 de ani, din orașul Cisnădie, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, transmit polițiștii sibieni.

Luni, 11 iulie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ o lună, concubina sa, Simtion Rodica Denisa Elena, în vârstă de 25 de ani, din Cisnădie, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr brunet, tuns scurt.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care femeia le purta în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 633

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

C. Tățean

Acum 2 luni

Poliția face apel la sibieni. Iar sibienii fac apel la Poliție să ia măsuri și să stopeze avalanșa de motociclete modificate sau nu care turează motoarele la maxim nu foarte departe de sediul Poliției, zi de zi și seară de seară și chiar după ce se înnoptează. Să scoată mașinile omniprezente din fața sediului și să înceapă să patruleze în oraș. Sau nu scrie asta în fișa postului ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus