Luni,
24.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Investiție în fabrica La Fântâna din Tălmaciu: O nouă linie de producţie, de ultimă generaţie, complet automatizată. Buget de investiții de 55 de milioane de lei

Investiție în fabrica La Fântâna din Tălmaciu: O nouă linie de producţie, de ultimă generaţie, complet automatizată. Buget de investiții de 55 de milioane de lei

La Fântâna are un buget de 55 milioane de lei pentru pentru retehnologizarea fabricii din Tălmaciu și pentru un proiect de îmbuteliere a apei minerale în fabrica din judeţul Mureş, anunță Ziarul Financiar.

În acest an, compania caută 40 de persoane noi, ajungând astfel la 1.000 de angajaţi, anunță Cristian Amza, CEO al La Fântâna.

„În fabrica de îmbuteliere de la Şeştina, judeţul Mureş, punem bazele unui proiect amplu şi vom îmbutelia apă minerală premium. Tot în această direcţie, avem investiţii majore în derulare la fabrica noastră de îmbuteliere a apei de la Tălmaciu, judeţul Sibiu, fabrică pe care o retehnologizăm şi unde instalăm o linie nouă de producţie, de ultimă generaţie, complet automatizată şi care nu doar că dublează capacitatea de producţie, dar aduce şi mai multă siguranţă în procesul de îmbuteliere“, a spus Cristian Amza, CEO al La Fântâna.

Compania are acum trei fabrici în România după ce recent a deschis producţia în noua fabrică din Şeştina, judeţul Mureş. Anterior avea o fabrică în Bucureşti şi una în Tălmaciu.

La Fântâna este unul dintre cei mai importanţi furnizori locali de apă îmbuteliată, în sistem watercooler, pentru companii și este deținută de fondul de investiţii suedez Oresa Ventures şi antreprenorul român Cristian Amza.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus