Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Romulus Cipariu, sibianul care cântă alături de Gorrilaz, la Electric Castle. „Este un moment absolut unic”

Romulus Cipariu, sibianul care cântă alături de Gorrilaz, la Electric Castle. „Este un moment absolut unic”

Cei care ajung în această seară la Electric Castel vor avea parte de un moment inedit. Sibianul Romulus Cipariu, de la trupa Domino, va cânta în această seară pe scenă alături de capul de afiș al festivalului, Gorrilaz.

Romulus Cipariu a declarat pentru Turnul Sfatului că au avut loc primele probe de sunet și că este un moment unic pentru el.

„Stai cu niște artiști pe scenă care aduc zeci de mii de oameni la orice concert pe care îl susțin, iar pentru mine este un moment absolut unic. Am avut probele de sunet, încercăm să infiltrăm puțin folclor în ceea ce cântă băieții din Anglia, ceea ce mi se pare și mai provocator. Asta a fost cumva și inițiativa lor, de a spulbera mitul că folclorul e de rang doi în muzică. Sunt emoții pozitive pentru că sunt convins că va ieși un lucru extraordinar”, a spus acesta.

Gorillaz este un proiect muzical creat în 1998 de Damon Albarn din trupa Blur și de Jamie Hewlet, un caricaturist, creatorul benzilor desenate Tank Girl. Trupa este practic un grup de persoanaje din benzi desenate, o "trupă virtuală" deoarece membrii trupei nu sunt persoane reale. 

„V-am promis că urmează o săptămână plină de surprize însă ce era “the biggest news ever” am lăsăt pentru momentul perfect! Al nostru Romulus Cipariu a fost invitat de către headlinerul Electric Castle 2022, nimeni alții decât incredibila trupa Gorillaz ,  să cânte în seara aceasta câteva piese cu ei pe scenă. Suntem onorați și copleșiți de emoție de faptul că țambalul lui Romulus și muzica Domino au ajuns în timp exact unde trebuia Așadar cine se află în seara aceasta la Bonțida, #HAIDA să-l încurajăm pe Romi & Gorillaz”, a scris și trupa Domino pe pagina ei de facebook.

Trupa Domino este compusă din Sebastian Marcovici, Romulus Cipariu, Serghei Crasnov, Ioan Armean și Adrian N. Ban.

Sursă foto: Domino/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus