Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Primăria Loamneș reabilitează drumul din Armeni. Finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny

Primăria Loamneș reabilitează drumul din Armeni. Finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny

Opt kilometri de drum din satul Armeni, comuna Loamneș, urmează să fie reabilitați cu finanțare prin programul Anghel Saligny.

Primăria Loamneș a scos la licitație contractul pentru obiectivul de investiții: "Modernizare drumuri de interes local in localitatea Armeni, comuna Loamneș, județul Sibiu". Valoarea estimata totală a contractului este de 12.140.300,14 lei fără TVA.

Contractul cuprinde lucrări de execuție pentru investiția de bază, iar durata estimată este de 36 de luni. „Pentru realizarea lucrărilor, se vor propune si utiliza numai materiale agrementate, conform reglementarilor naționale în vigoare, precum si a legislației și standardelor naționale, armonizate cu legislația U.E. Aceste materiale vor fi în concordanța cu prevederile H.G. 766/1997 cu modificările și completările ulterioare, Regulamentul privind atestarea conformității produselor pentru construcții al H.G. nr. 622/2004 (Hotarâre privind stabilirea condițiilor de introducere pe piață a produselor pentru construcții)”, se arată în caietul de sarcini.

„Este vorba de 8 kilometri de drum din Armeni. Am depus proiect pe Anghel Saligny, am alocat și din bugetul local și am și contractat un credit”, a spus Maria Greavu, primarul din comuna Loamneș despre investiția care urmează făcută.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus