Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

VIDEO - Cel mai cunoscut polițist din Sibiu, imaginea Poliției Române pentru prezentarea noilor uniforme

VIDEO - Cel mai cunoscut polițist din Sibiu, imaginea Poliției Române pentru prezentarea noilor uniforme

Viorel Teacă, cel mai cunoscut polițist din Sibiu, apare în videoclipurile în care Poliția Română prezintă și promovează noile uniforme.

Poliția Română a postat, în ultimele ore, pe pagina de facebook, două filmulețe care îl au protagonist pe renumitul polițist din Sibiu Viorel Teacă. În ambele filmulețe, polițistul sibian promovează noua uniformă a poliției române.

Filmulețele sunt realizate de Claudiu Boica, iar descrierea unuia dintre ele arată părerea pe care polișistul o are despre schimbarea uniformei: 

„Bună ziua! Adresez un salut călduros tuturor colegilor mei, dar și dumneavoastră, celor care ne urmăriți. După cum știți deja, #PolițiaRomână va avea o nouă uniformă!

A fost un subiect destul de dezbătut, însă sunt foarte bucuros să fiu astăzi aici, în fața voastră și să vă mărturisesc că am avut șansa să îmbrac noua uniformă.  Vă rog să îmi permiteți să vă spun părerea mea după ce am făcut acest lucru și, mai ales, după ce am văzut întregul proces de creare a acesteia.  Având în vedere ca sunt polițist de 25 de ani, sunt mândru de faptul că Poliția Română a trecut la un alt nivel vestimentar! Unul care, din punctul meu de vedere, trece granițele europene și pe mine, cel puțin, mă face să mă simt ca peste ocean.

Noua ținută de serviciu are două articole distincte: cămașă și tricou. Când am îmbrăcat prima data cămașă, mi-am spus <în sfârșit nu mai am senzația că urmează să merg la o nuntă>.

Știți…acele cămăși clasice de bumbac, nu tocmai lejere…ei bine, aceasta cămașă este exact ce trebuie pentru munca de polițist. În special pentru polițistul de teren! Deși este o cămașă, este foarte comodă și elastică!  Materialul este net superior celui actual, iar designul te face să te simți ca un polițist american. În ceea ce privește tricoul, mai ales vara, te face mult mai vizibil în trafic, pe stradă, în mașină, având acea bandă reflectorizantă! Dacă ai de alergat și situația o impune, este exact ce trebuie. Și materialul tricoului este foarte calitativ și plăcut!

Pantalonii! Sunt și ei foarte actuali, elastici și practici! Detaliile de pe întreaga ținuta sunt bine plasate și gândite, astfel încât putem integra într-un mod practic toate accesoriile pe care le avem în dotare, de la pistol, cameră, baston și până la stație, chiar și pix.

Deși în spațiul public au fost multe păreri emise pe baza unor fotografii, cu permisiunea dumneavoastră, acum că am îmbrăcat aceasta nouă uniformă, pot să vă spun că sunt extrem de mulțumit de schimbarea făcută! Abia aștept să le primească toți colegii mei! Dragi colegi, vă asigur că așteptarea va merita!”

Citește și: VIDEO Viorel Teacă, cel mai popular polițist din Sibiu, explică care este poziția corectă la volan. De ce este importantă reglarea scaunului, a volanului și a oglinzilor

Sursă video: facebook/Poliția Română

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Dan

Acum 1 an

In mod sigur, cu mana pe pistol e cea mai potrivtia imagine de promovare... inteleg ca-i place asta, dar el nu intelege ce inseamna meseria care o are...
Raspunde

Minime

Acum 1 an

E vina celor care au facut clipul. Sunt ferm convins ca a fost ideea amatorilor care au editat/filmat clipul. Gen " fotografi de nunti " care iti zic cum sa stai, unde sa te uiti. Cat mai cliseu, cat mai chici. Pe de alta parte uniformele arata bine, gen NYPD. Daca tot copiem americanii, macar sa o facem si unde e ok. Fara dorinta de " trigger happy " insa :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus