Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Premii de 1.000 de lei pentru 20 de cupluri din Șelimbăr. Sunt felicitate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie

Premii de 1.000 de lei pentru 20 de cupluri din Șelimbăr. Sunt felicitate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie

Consilierii locali din Șelimbăr au aprobat la ultima ședință de consiliu acordarea unui premiu de 1.000 de lei pentru 20 de cupluri din localitate care au împlinit cel puțin 50 de ani de când s-au căsătorit, anunță administrația locală pe pagina de Facebook.

”Împlinirea a 50 de ani de căsătorie în viața unei familii reprezintă un lucru deosebit de care nu toți au șansa de a se bucura, motiv pentru care consider o datorie morală să premiem persoanele vârstnice care au trăit, au muncit și au întemeiat o familie în comuna Șelimbăr. Prin acest act de prețuire, dovedim respectul nostru pe care îl avem pentru ei și pe care îl merită din plin. Aceste familii sunt oameni care alcătuiesc istoria, care ne reliefează trecutul și formează viitorul”, se arată în propunerea de proiect.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus