Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Bărbat lovit de o mașină în zona trecerii de pietoni, aproape de giratoriul M. Viteazu cu Rahovei. Pietonul era băut

Bărbat lovit de o mașină în zona trecerii de pietoni, aproape de giratoriul M. Viteazu cu Rahovei. Pietonul era băut

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost lovit de o mașină vineri după amiaza în zona trecerii de pietoni de pe bvd Mihai Viteazu, aproape de giratoriul cu strada Rahovei. 

"Din primele cercetări efectuate se pare că un pieton (bărbat, 49 de ani, din Ocna Sibiului) a fost accidentat de șoferul unui autoturism (sibian, in vârsta de 69 de ani)", transmite Luciana Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Accidentul s-a produs în zona trecerii pentru pietoni, precizează sursa citată. 

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, iar in cazul pietonului rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

"Politiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile in care s-a produs accidentul rutier", spun reprezentanții instituției.

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD cu medic, care acordă îngrijiri medicale bărbatului accidentat. Acesta este conștient și politraumatizat, informează sg. maj. Andreea Ștefan, din partea ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus