Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Oportunități de carieră într-o firmă ALTFEL. REGIONDO SOFTWARE SIBIU

Oportunități de carieră într-o firmă ALTFEL. REGIONDO SOFTWARE SIBIU

Regiondo Software Sibiu face parte dintr-o mare echipă internațională, formată din entuziaști IT&Tech, a căror misiune este să creeze cel mai iubit booking software din lume.

Regiondo GmbH a fost fondată în 2011, în München și astăzi are 5 birouri(München, Sibiu, Nisa, Milano și Kiev)în Europa, peste 200 angajați și peste 7000 clienți.

Produsul nostru emblematic este un sistem de rezervare construit pentru companiile de turism și activități de recreere. Gândiți-vă la afaceri precum tour-operatori, parcuri de distracție, camere de evadare și altele asemănătoare - orice activitate care impune clienților să își rezerve experiența în avans. 

Regiondo Software Sibiu caută persoane deschise, cu gândire logică, care să vorbească la nivel avansat limba germană, italiană, spaniolă sau franceză, și limba engleză la nivel conversațional. Posturile vacante sunt cele de Customer Support Agent, unde suportul se oferă clienților B2B(Business To Business).

Echipa Regiondo încurajează învățarea continuă: software-ul nostru se schimbă rapid și se adaptează la piață, astfel că și angajații sunt impulsionați să urmeze aceeași cale.

Viziunea noastră: Empower and Encourage.

Biroul din Sibiu a pornit timid, în 2018, cu 4 angajați, iar în prezent se bucură de o echipă de 40 de oameni. Dintre aceștia, unii aleg să lucreze de acasă, alții din biroul de pe strada Bahluiului, birou care a fost renovat în 2020, pentru a exprima și mai bine dorința companiei de a oferi cele mai bune condiții de muncă angajaților săi. Proximitatea de parcul SubArini face ca pauzele de cafea și masă să fie și mai frumoase.

Sabin Bota, Site Manager Sibiu, ne-a povestit că:

Pe baza numeroaselor experiențe în mai multe companii multinaționale, am realizat că poți obține rezultate senzaționale doar dacă îți respecți angajații și dacă le respecți libertatea de exprimare și de organizare. De aceea, am creat cel mai flexibil program posibil pentru angajați, permițându-le să își modeleze singuri ziua, punând accent pe calitate, nu pe obiective exagerate de productivitate.

În acest context, persoanele cu potențial se pot dezvolta cu ușurință și în ritmul pe care și-l doresc.

Stresul este redus la minimum, angajații sunt mulțumiți, munca depusă este excepțională, iar rezultatele sunt vizibile rapid.

La Regiondo Software Sibiu, munca se îmbină perfect cu relaxarea și distracția. Compania oferă angajaților salarii cu 25% peste media pieței și o gamă variată de beneficii extra salariale: tichetele de masă în valoare maximă, asigurare privată de sănătate, zile în plus de concediu de odihnă în funcție de vechime, abonamente la săli de sport și bazin, abonamente la biblioteci digitale, precum și platforme de E-learning.

Să nu uităm de activitățile lunare de team-building și de primele de Crăciun și Paști.

Dacă cele de mai sus v-au convins, vă invităm să aplicați la joburile disponibile și să ne cunoaștem la un interviu. Așteptăm CV-urile voastre la adresa de email: career_romania@regiondo.com.

 Este ocazia perfectă pentru a face parte dintr-o echipă activă, plină de entuziasm și motivată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Maria

Acum 1 săptămână

Daca va pasioneaza abuzurile din partea angajatorului, lipsa de respect, salarii neplatite, salarii intarizate si zero oportunitati de cariera, mergeti la regiondo!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 1 săptămână

Ce-ar zice bāietii si fetele din compania asta necunoscuta de niste mega oportunitāti la mine la Cacova.? In agroturism! Facem o excursie pâna acolo si acolo mergem sā recoltām cartofi 14-16 ore pe zi, 7 zile din 7. Apoi ne facem selfiuri cu recolta. Masa, beutura si tigārile le dau eu. Plus leafa. Nu e de ratat zic eu un giointvenciure cā āsta.
Raspunde

Anamaria

Acum 1 săptămână

Buna Sparrow, Sa stii ca dupa aproape 4 ani in aceasta companie unde am avansat in cariera si m-am imbogatit din toate punctele de vedere, oferta ta in agroturism imi da de gandit.... cat de involuat esti! P.s cele 14/ 16 ore din oferta ta nu se pupa cu filtrul nou de cafea pe care ni l-au cumparat cei de la companie......
Raspunde

Mircea

Acum 1 săptămână

Wow Anamaria! Un filtru nou de cafea?:))) cu asta te multumesti? Vezi sa verifici la revisal, poate esti si tu fericita castigatoare a taxelor neplatite de catre minunata ta companie. :))) hahah mai bine la mc decat aici! Imbogateala si avansare placuta!

Raspunde

Tudor

Acum 1 săptămână

Au ajuns sa isi faca reclama in ziar. Pleaca lumea pe capete! Nici in medical nu ai voie, ca te cheama sa lucrezi ca nu au oameni.
Raspunde

Feli

Acum 1 săptămână

Angajații pozează de parca ar fi ținuți ostatici... ceea ce tind să cred că așa și este, date fiind comentariile din cadrul acestui articol :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus