Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Sibienii sunt invitați să descopere SYNERGIA, colecția proprie de haine Promenada Sibiu, în cadrul unei expoziții creative

Sibienii sunt invitați să descopere SYNERGIA, colecția proprie de haine Promenada Sibiu, în cadrul unei expoziții creative

După lansarea în cadrul Feeric Fashion Week a propriei colecții de haine alături de Raluca Coșăreanu, designer local, Promenada Sibiu deschide pentru public larg o expoziție cu toate ținutele Synergia, dar și cu imagini ce ilustrează procesul creativ, de la schițe de producție, la poze din timpul defilărilor. 

Vizitatorii se vor putea lăsați inspirați de noua colecție până pe 30 septembrie, în cadrul centrului comercial, la etajul 1, lângă magazinul Orange. Aceștia vor putea descoperi ținutele, care sunt fie full outfits, fie neutre, monocrome în roșu, albastru, verde, galben sau portocaliu, personalizate cu accesorii contemporane, minimaliste, iar pasionații de modă cum se construiește o colecție pas cu pas.

Raluca Coșăreanu, un artist pluridisciplinar, designerul colecției și partenerul creativ al Promenada Sibiu, declară:  „Colecția SYNERGIA conturează un personaj feminin versatil, pentru care atemporalul este motiv de construcție identitară a unui stil vestimentar unic. Trendul contemporan se construiește și se inspiră din studiul și tiparele diverselor perioade sartoriale, în construcții hibrid și interpretări creative. 

Patternurile cromatice construite din jocul unei identități vizuale consacrate și recognoscibile, precum și accesoriile realizate cu noile tehnologii, reprezintă interludiul care leagă și aduc unitate fiecărei piese vestimentare în parte. Când deconstruim ținutele, fiecare în sine ține loc de piesă dramatică de sine stătătoare. Adunate, se contopesc într-o suită de timpi și timpuri. Trecut și viitor își găsesc spațiul performativ în puterea lui  acum”.

Întreaga colecție este infuzată creativ de tot ceea ce definește spațiul în care ideea a luat naștere, Sibiul, și este inspirată cromatic și estetic de identitatea vizuală a Promenada Sibiu, de efervescența și dinamismul centrului comercial.

Expoziția este accesibilă gratuit. Mai multe informații despre eveniment,dar și despre alte activități și campanii ale centrului comercial se regăsesc pe site-ul www.promenadasibiu.ro 

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni în anul 2019.  Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

În luna octombrie a anului 2021, Promenada Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Coco chanell

Acum 1 săptămână

Nici gratis nu le-as purta!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus