Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, pe podium la Raliul Moldovei Bacău. „Suntem pregătiți să dăm totul în următoarele raliuri”

Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, pe podium la Raliul Moldovei Bacău. „Suntem pregătiți să dăm totul în următoarele raliuri”

Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu și-au atins obiectivul stabilit pentru Raliul Moldovei Bacău, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri Betano, și după cele 13 probe speciale pe macadam au terminat pe locul al doilea.

Cu punctele obținute în Raliul Moldovei Bacău, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri Betano, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au trecut pe prima poziție în clasamentul general. Lupta pentru titlu continuă în ultimele trei etape de la Iași (macadam), Cluj (asfalt) și Brașov (macadam).

Cu două victorii, două clasări pe podium și un loc patru în acest sezon, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au adunat 187,6 puncte și ocupă prima poziție în clasamentul general, cu trei etape rămase de disputat în acest sezon.

După numeroasele pene făcute în Raliul Sibiului, echipajul sibian a avut o abordare mai prudentă în Raliul Moldovei Bacău și nu și-a asumat riscuri inutile. “După recunoașteri, ținând cont de cât de dur a fost traseul, am decis să nu riscăm nimic și să încercăm să adunăm cât mai multe puncte posibil. A fost un raliu dur și intens până pe ultima probă, dar cu punctele de aici am trecut pe prima poziție la general, așa că obiectivul nostru a fost atins”, a spus Sebastian Barbu.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon diferența între primii trei din clasamentul general este de doar 23,6 puncte, iar între primii doi de doar 1,4 puncte. „Cu cât se apropie finalul de sezon, cu atât mai dificilă devine lupta pentru titlu, dar în același timp și mai frumoasă. Suntem pregătiți să dăm totul în următoarele raliuri și le mulțumesc tuturor partenerilor noștri pentru susținere”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

Raliul Iașului, etapa a șaptea din Campionatul Național de Raliuri Betano, se va desfășura în perioada 2 – 3 septembrie, etapa pe macadam având un coeficient de 1,2.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Staking Solutions, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

Sursă foto: Mihnea Tatu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus