Duminică,
24.09.2023
Thunderstorm With Heavy Rain
Acum
20°C

Sebastian Barbu și Jeannette Kvick au terminat Raliul Sibiului pe podium. „A fost o cursă intensă”

Sebastian Barbu și Jeannette Kvick au terminat Raliul Sibiului pe podium. „A fost o cursă intensă”

Sebastian Barbu și Jeannette Kvick au terminat pe locul 2 la Raliul Sibiului, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Betano, și continuă lupta pentru titlul național din acest sezon. Cu punctele adunate aici, pilotul sibian a urcat pe locul secund în clasamentul general.

Raliul Sibiului, etapa a patra a Campionatului Național de Raliuri Betano, s-a desfășurat în perioada 14 – 15 iulie, iar Sebastian Barbu a luat startul alături de Jeannette Kvick, sportiva din Danemarca participând pentru prima oară la o competiție din România. 

Vineri, în prima zi a raliului, au fost programate 4 probe speciale, două treceri pe proba Gâtul Berbecului, o trecere pe Cheile Cibinului și Șanta pe noapte, dar prima trecere pe Gâtul Berbecului a fost anulată din cauza furtunii de joi noapte, drumul fiind blocat de copaci căzuți.  

Sebastian Barbu și Jeannette Kvick  au terminat prima probă cu cel de-al treilea timp, pe Cheile Cibinului au avut al doilea timp, iar pe speciala Șanta de noapte au fost cei mai rapizi. “Din nou, am avut în dreapta un copilot nou, lucru care a mai pus puțină presiune pe mine. Suntem mulțumiți cu evoluția din prima zi și mă bucur că am reușit să câștigăm proba de noapte”, a spus Sebastian Barbu, la finalul primei zile a raliului, potrivit unui comunicat remis Turnul Sfatului.

Sâmbătă, în ziua a doua din Raliul Sibiului, s-au desfășurat alte 4 probe speciale cu o lungime totală de aproximativ 50 de kilometri. La fel ca în prima zi, Sebastian Barbu a încheiat cu o victorie pe ultima specială, pe circuitul paralel, iar pe celelalte a fost de fiecare dată în top 3. 

“A fost o cursă intensă în care am avut un ritm constant de la start la finish și în care nu mi-am asumat niciun risc inutil. Nu pot decât să îi mulțumesc lui Jeannette Kvick pentru dăruirea și încrederea acordata echipei noastre și le mulțumesc, de asemenea, partenerilor, prietenilor și fanilor noștri, pentru că fără ei nu am putea să facem nimic”, a mai spus Sebastian Barbu. 

Sebastian Barbu și Jeannette Kvick au terminat pe locul 2 la Raliul Sibiului, iar cu punctele adunate aici pilotul sibian a ajuns la un totl de 96 și a urcat pe locul secund și în clasamentul general al competiției.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2023 de partenerii: Autosole2.0, Gorgandin, Foerch România, Terra Building, Jifa, EGLO Romania, Yiippi Adrenalin Travel Club, Comindustrial, NaceleUp.ro, MRF Motorsport Tyres România, Mindsoft și Indsoft.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Nicula Viorel

Acum 2 luni

Frumos raliul Sibiului, atenție maximă la aspectul drumului sa fie raclat și protejat pe margini cat mai bine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus