Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Arest preventiv pentru bărbatul care a fost complice la înșelătorie prin Metoda Accidentul

Arest preventiv pentru bărbatul care a fost complice la înșelătorie prin Metoda Accidentul

Bărbatul de 34 de ani din Agârbiciu care a fost prins de poliție după ce a ridicat un plic cu 5.000 de lei dintr-un coș de gunoi, fiind complice la o înșelătorie prin Metoda Accidentul, va sta în arest preventiv.

Acesta a fost interceptat în trafic, în zona comercială Șelimbăr, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig. Bărbatul a declarat că a fost direcționat spre coșul de gunoi la indicațiile telefonice ale unei persoane cunoscute, care încă nu a fost identificată.

Măsura de arestare preventivă pentru 30 de zile a fost dispusă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Avrig. Sibianul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Vă reamintim că un sibian a stat trei ore la telefon cu o femeie de 84 de ani din Mârșa pentru a o convinge să îi dea 70.000 de lei, reușind să o determine să îi lase un plic cu 5.000 de lei într-un coș de gunoi. Bărbatul a mințit-o pe victimă că nepotul ei a fost implicat într-un accident și că este nevoie de bani pentru intervenția chirurgicală. Ulterior, polițiștii l-au găsit pe un alt bărbat, respectiv pe cel care a avut rolul de a ridica banii, și l-au reținut.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus