Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO Dezbatere după ce un biciclist sibian a fost la un pas să fie luat pe capotă de un șofer clujean, care a intrat într-o depășire pe linia continuă: De la ”îi tentativă de omor”, la ”echipament reflectorizant aveți?”

VIDEO Dezbatere după ce un biciclist sibian a fost la un pas să fie luat pe capotă de un șofer clujean, care a intrat într-o depășire pe linia continuă: De la ”îi tentativă de omor”, la ”echipament reflectorizant aveți?”

Șoferul unui autoturism cu numere de Cluj e căutat de un biciclist sibian după ce acesta din urmă era să fie lovit de autoturism în timpul unei depășiri pe linie continuă. Apelul s-a făcut pe Facebook și chiar a fost publicat numărul de înmatriculare al mașinii.

”Vă rog dacă îl cunoașteți pe proprietarul mașinii, sa-l anunțați ca filmarea și pozele au ajuns la politie. CJ 24 WGB. Tot așa, vă rog să vă gândiți și la ceilalți participanți la trafic. Viața e importantă pentru toți. Mulțumesc", a scris biciclistul din Sibiu pe Facebook.

Postarea a stârnit reacții diferite. "Criminal …..asta îi tentativă de omor, jur", opinii care iau apărarea biciclistului, până la ”echipament reflectorizant aveți?”, venite din partea șoferilor nemulțumiți de felul în care circulă cei pe două roți.

”Amândoi ați greșit, tu că nu ții aproape de margine/bordură ( codul rutier ) și șoferul că a facut depășirea pe continuă, fără să se asigure”, a comentat altcineva.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Alex

Acum 1 an

"Amândoi ați greșit" ... imi aminteste de unu de la PSD care spunea ca "toti suntem corupti" .. adevaru e ca tara asta nu e pentru pietoni, biciclisti, carucioare cu copii, etc ...e o tara inapoiata de maimute care s-au dat jos din copac si s-au urcat direct in masina. Si se comporta ca atare.
Raspunde

CA

Acum 1 an

Exact!!! Acum incep sa conduc si pur si simplu iti e groaza sa vezi cum merg romanii cu masina, pe drumurile noastre groaznice!!! De viteza nu mai zic, daca respecti viteza legala esti claxonat, injurat, depasit in curba pe linie dubla continua. Faceti ce vreti, cat timp muriti doar voi in accident! cand pui in pericol si pe altul, devii criminal!!!!!
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Ce elemente reflectorizante ziua?El vb de elemente reflectorizante si el mergea fara luminile de drum,atentie luminile de drum nu sunt pozitiile,si parca nici semnal nu da...Iar altii,mai destepti spun ca biciclistul trebuia sa mearga langa bordura,aia a podului?Ca alta nu vad...ca despre conditiile respectate atunci cand treci pe langa un biciclist nu mai intreb,spun doar atat,locul 1 in Europa si 6 in lume,la accidente auto,stiu stiu "N avem infrastructura" ca daca n avem trebuie ii dam cu 140 sa recuperam si printre 2 lacrimi si un muc in barba,mai omoram cate un nenorocit,popor imbecil.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alex 2

Acum 1 an

Când auzi cuvântul bicicletă te gândești la ceva sostenibil, dar de fapt bicicliștii de pe marginea drumului nu folosesc soseaua pentru a evita mersul cu mașina ci pe post de pistă de sport sau agrement.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus