Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

Actualizare: Un scurtcircuit, cauza incediului izbucnit la camionul care transporta utilaje pe autostrada A1, spre Veștem

Actualizare: Un scurtcircuit, cauza incediului izbucnit la camionul care transporta utilaje pe autostrada A1, spre Veștem

Actualizare

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de producerea unui scurtcircuit. A ars capul tractor și a fost deteriorată remorca în proporție de 10%.

Știre inițială

Pompierii militari intervin cu două autospeciare de stingere și un echipaj Smurd pentru stingerea unui incendiu produs la cabina unui camion care transporta utilaje pe autostrada A1, km 241, sensul de mers spre Veștem. 

În acest moment, incendiul este localizat și se intervine pentru lichidarea acestuia și determinarea cauzei care a produs incendiul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus