Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Șapte elevi au susținut ultima proba de BAC. Primele rezultate se afișează în 31 august

Șapte elevi au susținut ultima proba de BAC. Primele rezultate se afișează în 31 august

Astăzi, 19 august, absolvenții clasei a XII-a, care au studiat într-o limbă a minorităților naționale, au susținut proba scrisă la disciplina Limba și literatura maternă.

Au fost înscriși 7 candidați, toți la limba și literatura germană maternă. Nu au fost candidați absenți, care să susțină examenul cu subiectele de rezervă sau candidați eliminați. Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura maternă sunt publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate miercuri, 31 august, până în ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse în ziua de 31 august 2022 (în intervalul orar 12:00 - 18:00). Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 3 septembrie 2022.

Foto sugestivă: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus