Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Italienii care au aterizat la Craiova în loc de Cracovia, contactaţi de echipa Aeroportului Craiova. Între timp, cei doi vizitează România

Italienii care au aterizat la Craiova în loc de Cracovia, contactaţi de echipa Aeroportului Craiova. Între timp, cei doi vizitează România

Echipa Aeroportului Internaţional Craiova i-a contactat pe italienii care doreau să ajungă în vacanţă la Cracovia, dar au aterizat la Craiova, aceştia spunând că, în ciuda incidentului, vacanţa lor "merge foarte bine", scrie Agerpres.

Citește și: Un cuplu de italieni a mers în concediu la Cracovia, dar a ajuns la Craiova. „La început am râs, dar apoi ne-am supărat”

„Aventura lui Massimo şi Paola a devenit cunoscută odată cu aterizarea lor la Craiova în loc de Cracovia. Cei doi pasageri au avut 'norocul' să ajungă în capitala Băniei deşi ei au decolat de la Bologna cu gândul să viziteze Cracovia, în Polonia. Echipa Aeroportului Internaţional Craiova i-a contactat pentru a le transforma experienţa lor în România într-una de neuitat", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Aeroportului Internaţional Craiova.Conform sursei citate, Paola a dat asigurări că vacanţa în România "merge foarte bine".

„Oricum, vacanţa noastră merge foarte bine, descoperim o ţară frumoasă. Totul merge bine din fericire, am avut noroc că am ajuns aici în frumoasa voastră Românie pe care o descoperim încetul cu încetul", a spus Paola, potrivit aceleiaşi surse.

Sursă foto: Facebook/Aeroportul Internațional Craiova

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 lună

S-au obisnuit cu parfumul de hazna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus