Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
7°C

Un cuplu de italieni a mers în concediu la Cracovia, dar a ajuns la Craiova. „La început am râs, dar apoi ne-am supărat”

Un cuplu de italieni a mers în concediu la Cracovia, dar a ajuns la Craiova. „La început am râs, dar apoi ne-am supărat”

Concediul unui cuplu de italieni s-a transformat total după ce aceștia au plecat în Cracovia, Polonia, dar la sosire şi-au dat seama că au ajuns în România, la Craiova.

„Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă Bucuresti”, scrie gazzettinodelchianti.it., citat de G4Media.

Paola şi Massimo, din Quarate au mers la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni.

„În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat”, spun cei doi.

Eroarea a apărut din cauza asemănării celor două nume. „În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”, a spus Paola.

Deoarece nu au mai avut cum să organizeze un zbor spre Cracovia pe timpul vacanţei rămase, cei doi s-au cazat la un hotel din Craiova, iar la întoarcere spun că vor rezolva situaţia cu agenţia de turism.

Sursă foto: Facebook/Aeroportul Internațional Craiova

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

CA

Acum 1 lună

Cat de ... sa fii?? Pe biletele de avion nu scria Craiova, ROMANIA??? Doamne....restul Europei e in fata noastra doar pt ca nu sunt atat de corupti si hoti, ca in rest... mai destepti clar nu sunt!!!
Raspunde

Muresan

Acum 1 lună

Ingramaditi! Daca era badea Gheorghe, as mai fi zis... Asa... Civilizatie, nu gluma!

Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Nu sunt primele victime ce-si cauta calaii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus