Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Un tânăr de 16 ani din Mureș, cercetat pentru introducerea în ţară a unor droguri de mare risc

Un tânăr de 16 ani din Mureș, cercetat pentru introducerea în ţară a unor droguri de mare risc

Un tânăr de 16 ani din Târgu Mureş a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară a unor droguri de mare risc, informează Poliţia Română, citată de Agerpres.

"La data de 16 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de mare risc. Astfel, la data de 19 august 2022, poliţiştii BCCO Târgu Mureş - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT- ST Târgu Mureş, au realizat o acţiune, în urma căreia a fost depistat un tânăr, de 16 ani, din Târgu Mureş, care avea asupra lui un colet, ce conţinea 83,7 grame MDMA (amfetamine - n.red.). De asemenea, au fost descoperite 28 de comprimate susceptibile a fi ecstasy", informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Faţă de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 776

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus