Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Avertizarea de cod galben și portocaliu de ploi în județul Sibiu, prelungită până mâine seară

Avertizarea de cod galben și portocaliu de ploi în județul Sibiu, prelungită până mâine seară

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o nouă avertizare de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică accentuată, valabilă până mâine, 23 august, ora 22.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 22 august, ora 10:30 – 23 august, ora 22:00
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată, ploi însemnate cantitativ

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, Maramureș, Muntenia, Dobrogea și la munte, cea mai mare parte a Moldovei și local în Crișana și Banat. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 22 august, ora 10:30 – 23 august, ora 22:00
Fenomene vizate: ploi abundente

În nordul Olteniei, nord-vestul Munteniei și sud-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu averse torențiale. În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse de peste 60...70 l/mp.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus