Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Primăria Sibiu anunță o nouă campanie de deratizare, programată astăzi și mâine

Primăria Sibiu anunță o nouă campanie de deratizare, programată astăzi și mâine

Primăria Municipiului Sibiu anunță o nouă campanie de deratizare programată astăzi, 22 august și mâine, 23 august. Acțiunea este cea de-a doua de acest tip din 2022.

Serviciul Public de Management Salubrizare și Protecția Mediului pregătește, prin firma contractată DD CHIM SRL, o nouă campanie de deratizare în municipiul Sibiu. 

Lucrări de deratizare se vor desfășura în parcuri și spații verzi, în zonele de blocuri, în piețe, pe maluri de lac, pe terenurile instituțiilor și pe platformele de colectare a deșeurilor.

„Substanțele vor fi amplasate în dispozitive speciale care sunt marcate corespunzător, avertizând asupra pericolului pe care îl reprezintă substanțele toxice din interior. Produsul utilizat este Varat Block, avizat de Ministerul Sănătății, iar antidotul în caz de ingerare accidentală este Vitamina K1”, transmit reprezentanții primăriei Sibiu

Părinții sunt rugați să supravegheze îndeaproape copiii, pentru a evita venirea lor în contact cu aceste substanțe, iar deținătorii de animale de casă trebuie să ia toate măsurile pentru a preveni intoxicațiile accidentale în rândul acestora.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus