Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Spectacolul „MASS” - prezentat în premieră, pe 9 septembrie, la Fabrica de Cultură

Spectacolul „MASS” - prezentat în premieră, pe 9 septembrie, la Fabrica de Cultură

Spectacolul „MASS” va avea avanpremiera pe 8 septembrie și premiera în ziua următoare, la Fabrica de Cultură, fiind o producţie a Teatrului Naţional "Radu Stanca" şi UNTEATRU, informează un comunicat de presă remis Agerpres.

„Acest spectacol este o fericită colaborare între TNRS şi UNTEATRU, alături de regizorii Andrei şi Andreea Grosu, care au cucerit publicul sibian cu minunatele producţii realizate pentru scena noastră. Distribuţia reuneşte actori ai celor două teatre. De la UNTEATRU îi avem pe Mihaela Trofimov şi Richard Bovnoczki, prezenţi în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru, în 'Domnişoara Iulia', unul dintre cele mai căutate spectacole româneşti ale ediţiei din acest an. Din partea TNRS, distribuţia este completată de îndrăgiţii actori Ofelia Popii şi Marius Turdeanu. Ne dorim ca această coproducţie, care deschide seria spectacolelor din toamnă, să fie o nouă şansă de a ne bucura de teatru şi de a celebra frumuseţea de pretutindeni", a declarat actorul Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional "Radu Stanca" şi preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

"MASS" va avea avanpremiera în 8 septembrie, ora 19,00, iar premiera - în 9 septembrie, de la aceeaşi oră, la Fabrica de Cultură IACM Construcţii SA UniCredit, str. Triajului, nr 1-3, Sala Lulu. Biletele sunt disponibile pe www.tnrs.ro şi la Agenţia Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17.

"Textul e o atentă examinare a durerii, a furiei şi a acceptării. Două familii care încearcă să se ierte şi să meargă mai departe. Se caută vinovaţi, se caută poveşti justificatoare pentru destinul lor, se caută răspunsuri. Îşi îndreaptă degete arătătoare către cel din faţă pentru a se putea elibera de povara vinovăţiei. O masă, patru scaune. Un loc de întâlnire pentru cei patru care au fost lăsaţi în urmă. O elegie pentru cei mai singuri oameni de pe pământ", se arată în prezentarea spectacolului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Un cititor

Acum 1 an

Fabrica de copro-cultură.
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Ideea de productie industriala, banda rulanta, etc. (fabrica) nu ar trebui sa aibe nimic in comun cu ideea de cultura. Inainte de '89 poate mergea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus