Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Casa Prințului Wales din Viscri, deschisă publicului. ”O parte din venituri va merge către proiectele pe care dorim să le susținem în comunitatea locală”

Casa Prințului Wales din Viscri, deschisă publicului. ”O parte din venituri va merge către proiectele pe care dorim să le susținem în comunitatea locală”

Directorul Fundației Prințului Charles în România, Eugen Vaida, anunță că una din proprietățile prințului din Viscri, imobilul de la numărul 163, va fi deschis publicului.

”Veți putea vedea “florilegiumul”, ce conține desene cu majoritatea speciilor de floră din Transilvania”

”O mulțumire și o bucurie enormă: casă  ASR Prințul de Wales din Viscri a fost deschisă de curând publicului. Am preluat coordonarea din România a Prince’s  Foundation cu gândul că vom putea face din această casă un loc al viziunii ASR asupra României, a patrimoniului și a biodiversității ei. Așadar, veți putea vedea expozițiile școlilor de vara de arhitectură, “florilegiumul” ce conține desene cu majoritatea speciilor de floră din Transilvania, magazinul de produse  tradiționale amenajat cu sprijinul Profi România, grădinile aromatice și de legume îngrijite de copiii din Viscri iar la sfârșitul turului sper să apreciați ceaiul de la cafeneaua amenajată în șopronul gospodăriei”, a transmis Vaida pe pagina sa de Facebook.

”Dacă treceți prin Viscri nu ezitați să intrați în casa de la 163. Enjoy heritage!”

O parte din venituri vor merge către finanțarea proiectelor fundației, anunță Vaida.

”Avem o echipa formidabilă: Mihai și Raluca Grigore din Viscri care au și preluat în administrare gospodăria, colegi mai tineri din comunitatea din Viscri și câțiva voluntari energici. Țin să le mulțumesc pe această cale pentru tot efortul depus. O parte din venituri va merge către proiectele pe care dorim să le susținem în comunitatea locală iar o altă parte către proiectele pe care dorim să le dezvoltăm la nivel național. Dacă treceți prin Viscri nu ezitați să intrați in casă de la 163. Enjoy heritage!”, este mesajul transmis de Directorul Fundației Prințului Charles în România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Klaus von Golfental

Acum 1 an

Aoleu, ce scoruri! Accesibile ca sportul numit golf... Mandria si prostia se tin cu bani multi...

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Carcotasul

Acum 1 an

Mare pishicher acest print moștenitor despre nu cred că va urca vreodată pe tron. Auzi idee! O parte de bani... Adică 10 la sută .. Uite așa ne exploatează străinii.
Raspunde

Generic

Acum 1 an

Asa-i. S-o fi resemnat prințul . De aia tot umbla prin Transilvania. Elisabeta o dat de înțeles că îl vrea pe William, mai tânăr, putere de munca, mai maleabil. Toată Anglia știe că Charles face gafe, nu știe să vorbește cu oamenii, nu-i diplomat deloc, calități, de altfel, indispensabile pentrul jobul sau
Raspunde

Constantin

Acum 1 an

Ce oameni frumosi! Cata civilizatie! Oameni induhovniciti!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sonia Alămoreanu

Acum 1 an

Vrea doar sa fure Ardealul din trupul tarii mama si sa ne faca sa renuntam la ortodoxie!
Raspunde

Luminita

Acum 1 an

pacat ca nu doare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus