Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Mașină abandonată în Sibiu, după o tamponare. Poliția: ”Proprietarul trebuie să o ridice”. Nu avea asigurare la data accidentului

Mașină abandonată în Sibiu, după o tamponare. Poliția: ”Proprietarul trebuie să o ridice”. Nu avea asigurare la data accidentului

Un cititor Turnul Sfatului ne-a semnalat că o mașină stă abandonată cu o parte urcată pe trotuar, în urma unei tamponări petrecute pe strada Turismului vineri noapte.

”Mașina din imagine e abandonată așa de vineri noapte, după o coliziune cu pomul, bănuiesc. Pe strada respectivă, Turismului, e sediul Poliției Locale și al altor servicii din Primărie. Postez pentru că mi se pare interesant cum nu s-a sesizat nimeni, din oficiu. Vin oamenii la lucru, ies pe teren, pleacă acasă… nicio treabă. Dezinteres total”, a scris sibianul.

Polițiștii sibieni susțin că autoturismul respectiv a fost într-adevăr implicat într-o coliziune și că proprietarul este cel care trebuie să-l ia din zonă.

”Autoturismul a fost implicat într-o tamponare, este avariat. Proprietarul trebuie să o ridice sau cel care o utilizează”, precizează IPJ Sibiu, menționând că tamponarea nu s-a produs din culpa șoferului acestui autoturism.

Conform site-ului aida.info.ro, autoturismul respectiv nu avea poliță de asigurare auto la data producerii accidentului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Claus

Acum 1 lună

Deseori costa mai mult platforma decat masina,insa dupa ce ca a dat-o de gard a lasat si trapa deschisa,gaseste mormoloci in ea.

Raspunde

Adrian

Acum 1 lună

Pentru masina asta am sunat si eu la politia locala si mi-au spus ca vor trimite un echipaj dar tot acolo este....

Raspunde

Sibian

Acum 1 lună

Este parcat ilegal asa ca pot sa-l ridice, nu? Propietarul va plati dupa aceea costul ridicarii, etc. Daca propietarul masinii nu-l mai ia de acolo, ce se intampla, ramane asa cum este pozitionat acum pana prinde radacini?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus