Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Un bărbat de 72 de ani a condus pe contrasens, 9 kilometri, pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Amendă de 1.305 lei

Un bărbat de 72 de ani a condus pe contrasens, 9 kilometri, pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Amendă de 1.305 lei

Un bărbat de 72 de ani din Blaj a condus pe contrasens, pe autostrada A10 Sebeș Turda, pe o distanță de aproape 9 kilometri, informează IPJ Alba. A fost depistat în trafic de polițiști după ce mai mulți șoferi a sunat la 112.

”Polițiștii Biroului Poliției Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au identificat și oprit un autoturism, care circula pe contrasens, pe autostrada A10 Sebeș – Turda și era condus de un bărbat, de 72 de ani, din municipiul Blaj.

Acesta ar fi circulat pe banda a 2-a, pe o distanță de aproximativ 9 kilometri, iar mai mulți conducători auto au semnalat prezența sa prin 112”, informează IPJ Alba.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar complementar a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 120 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ber

Acum 1 an

Pe viața luat carnetul! Atentat la viața celor ce circula normal!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus