Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Pompierii au desfășurat un exercițiu la o fabrică de textile din Miercurea Sibiului

Pompierii au desfășurat un exercițiu la o fabrică de textile din Miercurea Sibiului

Pompierii militari din cadrul Secției Miercurea Sibiului și ai Punctului de Lucru Săliște au desfășurat astăzi un exercițiu pentru perfecționarea modului de intervenție, la un operator economic, care are ca principal obiect de activitate producția de materiale textile, din Miercurea Sibiului.

Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj din hala de producție, precum și salvarea unei persoane care a fost intoxicată cu monoxid de carbon, întrucât nu s-a autoevacuat la timp, transmite sg. maj. Andreea Ștefan, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Pompierii sibieni au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru a localiza și lichida incendiul dar și pentru a salva și acorda îngrijiri medicale persoanei surprinse de incendiu.

„Astfel de exerciții se desfășoară periodic în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, acestea fiind atât în beneficiul forțelor de intervenție cât și al întregii comunități”, transmit oficialii ISU.

La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul care desfășoară activități în cadrul acestui operator economic, privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.

pompieripompieri victimăpompieri autospecialapompieri smurdpompieri

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus