Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță a sunat la 112 pentru a sesiza îngroparea deșeurilor pe malul Cibinului, în Turnișor

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță a sunat la 112 pentru a sesiza îngroparea deșeurilor pe malul Cibinului, în Turnișor

Însoțit de fostul comisar al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, europarlamentarul Nicu Ștefănuță a sunat în această dimineață la 112 pentru a sesiza îngroparea deșeurilor pe malul Cibinului, în cartierul Turnișor.

Zona sesizată de cei doi politicieni este cea despre care ziarul Turnul Sfatului a scris în mai multe rânduri.

VIDEO – Cum a ajuns „ștrandul” preferat al sibienilor groapă de gunoi. „Zona poate fi ușor considerată un risc ecologic și de sănătate publică”

”Este vorba despre o infracțiune de îngropare de deșeuri, la marginea Sibiului, pe malul Cibinului, în prelungirea Zăvoi”, spune europarlamentarul Nicu Ștefănuță, în timpul apelului la 112, filmat și postat pe rețelele de socializare.

În imaginile postate se poate observa în fundal un utilaj care execută manevre într-o zonă afectată de aruncarea deșeurilor.

”Sesizăm 112 pentru a sesiza comiterea infracțiunii de îngropate a deșeurilor și deversare a acestora în albia Cibinului, Prelungirea Zăvoi, Sibiu. În acest caz avem dovezile clare de îngropate și conform prevederilor legale utilajul va fi confiscat. Dacă se întâmplă altfel sunt generate suspiciuni rezonabile de corupție la nivelul Poliția Română și a Garda Naţională de Mediu.  Eu pariez că instituțiile își vor face treaba”, spune și Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu.

FOTO Înainte și după: Pământul de săpătură după intervențiile din Sibiu ajunge pe malul Cibinului

Totodată, Octavian Berceanu a filmat deșeuri provenite de la lucrări de canalizare și asfaltare din Sibiu, aruncate în albia Cibinului, acuzând municipalitatea că nu ia măsuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian

Acum 1 an

Un teatru ieftin cu care ne-au păcălit și pana acum rezistenții de la usr.
Raspunde

Ion din melisor

Acum 1 an

DE CE NU VIN SI IN TURNIȘOR ACOLO UNDE A TI FOTOGRAFIAT DUMNEAVOASTRĂ MAI EXACT IN PRELUNGIREA STRĂZI GRÂULUI UNDE SUNT MORMANE ÎNTREGI DE PLASTIC SI DEȘEURI.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus