Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO Înainte și după: Pământul de săpătură după intervențiile din Sibiu ajunge pe malul Cibinului

FOTO Înainte și după: Pământul de săpătură după intervențiile din Sibiu ajunge pe malul Cibinului

Un sibian aflat în cartierul Turnișor a descoperit că pe un teren viran de la capătul străzii Zăvoi, nu departe de malul Cibinului, cineva transportă pământ cu resturi din plastic și asfalt.

Zona este delimitată și există panouri informative prin care compania Apă Canal Sibiu SA își asumă depozitarea pământului.

”Sunt gunoaie aruncate într-o zonă destinată depozitării de pământ, în imediata apropiere a Cibinului”, spune autorul imaginilor, care le-a transmis pe adresa redacției prin intermediu aplicației TS.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții companiei Apă Canal Sibiu au explicat faptul că acolo ajunge pământul de săpătură rezultat în urma intervențiilor în oraș. Dar că el nu rămâne așa, contaminat cu plastice sau asfalt, ci este curățat pe urmă.

”Aceea este o zonă în care de obicei se depozitează pământ. Însă nu vorbim despre un pământ oarecare, ci pământ de săpătură, rezultat în urma intervențiilor Apă Canal în oraș. Angajații noștri când merg în teren la vreo lucrare adesea dau și peste alte materiale, precum conducte sparte, materiale de construcție și așa mai departe. Ulterior, pământul respectiv se selectează, tot ce înseamnă plastic, metal sau alte materiale este separat și preluat pentru reciclare. Imaginile la care faceți referire dumneavoastră arată un pământ de săpătură recent, de zilele trecute. Asupra lui se va interveni și tot ce nu are locul va fi ridicat”, au declarat reprezentanții Apă Canal Sibiu.

Câteva zile mai târziu zona a fost într-adevăr curățată, fiind depozitat doar pământ.

Citește și:

VIDEO-Un sibian a aruncat o remorcă plină de gunoaie într-o zonă superbă, pe malul apei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4448

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Zona Cibin

Acum 1 an

Sunt curios cum sorteaza pamantul adus? Il dau prin ciur sa scoata mizeriile? Dar cu plocurile imense de beton cum este? Toata zona virana a Cibinului este imbacsita cu buna stiinta! Sa nu ne miram cand natura ne isi arata alta fata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus