Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

CSC 1599 Șelimbăr se menține pe primul loc din Liga 2. 1-1 cu Oțelul Galați

CSC 1599 Șelimbăr se menține pe primul loc din Liga 2. 1-1 cu Oțelul Galați

CSC 1599 Șelimbăr continuă parcursul bun din această ediție a campionatului după remiza de acasă, 1-1, cu Oțelul Galați, echipă care se luptă pentru intrarea în prima ligă.

Sibienii au după 4 etape 10 puncte, cu 3 victorii și un egal.

 Oțelul Galați este ocupanta locului trei după primele patru etape din eșalonul secund. Formația a reușit să strângă două victorii, însă a remizat în două meciuri, acumulând opt puncte.

Ambele echipe au început tare și au încercat să creeze probleme pe spațiul porților adverse. Formația lui Dorinel Munteanu a beneficiat de o lovitură de la unsrpezece metri în minutul 37, iar Cisotti a deblocat tabela în minutul 37.

Prima repriză s-a încheiat cu avantajul gălățenilor de pe tabelă, însă, nu a durat mult până când Șelimbăr a restabilit egalitatea. Octavian Ursu a înscris în minutul 50 și a închis meciul.

Etapa următoare, pe 30 august, Șelimbăr va face deplasarea la Târgu Jiu, pentru a se duela cu ACS Viitorul, de la ora 11.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus