Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO FCSB – Hermannstadt 2-2. Fotbal bun pe stomacul gol. ”Nu suntem respectați pentru munca pe care o facem”

VIDEO FCSB – Hermannstadt 2-2. Fotbal bun pe stomacul gol. ”Nu suntem respectați pentru munca pe care o facem”

AFC Hermannstadt a ratat victoria în această seară în prelungirile meciului cu FCSB. Sibienii au condus în două rânduri, însă a fost egalată de fiecare dată de bucureșteni.

Meciul a fost deschis cu un protest al sibienilor, nemulțumiți că nu sunt plătiți de mai multe luni, astfel că timp de 30 de minute jucătorii au refuzat să joace. Însă după acest protest Hermannstadt a arătat că este cel puțin egala FCSB, dacă nu cumva chiar superioară.

În minutul 21, Butean recuperează o minge la mijlocul terenului, îi pasează lui Petrișor Petrescu care îi pasează la marginea careului lui Paraschiv, iar de aici mingea e întoarsă la același Butean. Gol la colțul lung, iar sibienii deschideau scorul pe Arena Națională.

Bucureștenii egalează în minutul 34, după o degajare disperată din careu a căpitanului Petrișor Petrescu. Mingea ajunge la Dawa care șutează din întoarcere peste portarul sibienilor. Nu, nu Iliev, ci Muțiu, pentru că bulgarul a refuzat meciul din cauza restanțelor salariale.

În repriza a doua, în minutul 65, același Petrișor Petrescu centrează dintr-o lovitură de colț, iar Paraschiv, care a făcut un meci foarte bun în această seară, marchează la colțul lung după ce a deviat mingea cu capul.

În al doilea minut de prelungire al partidei, Edjouma marchează din lateral, la colțul lung, pe lângă Vlad Muțiu.

”A fost un semnal de alarmă, acum trebuie să știe toată lumea problemele cu care ne confruntăm, noi ne-am făcut treaba. Nu am pierdut niciun joc, dar nu suntem respectați pentru munca pe care o facem. Indiferent că suntem zugravi sau jucători, trebuie să fim plătiți la zi, suntem oameni, trebuie să fim plătiți”, a transmis la sfârșitul partidei portarul sibienilor Vlad Muțiu.

Butean a vorbit și el despre problemele sibienilor.

”Am încercat să tragem un semnal de alarmă, nu e primul, cred că am discutat despre asta de la primul meci al sezonului. E primul pas făcut împotriva conducerii și a celor care trebuie să aducă bani S-a rărit și conducerea și echipa, vedem cine mai rămâne.

La fiecare antrenament se discută de fiecare dată de bani, când auzim de probleme nu mai vrem să auzim de fotbal. (...) Fiecare jucător are o ambiție și vrea ceva să demonstreze. În seara asta ne-am ales cu un punct, când puteam să luăm toate cele trei punte. Am fost determinați să luăm cele trei puncte, și-au mai odihnit niște jucători, dar au un lot mare și fiecare jucător vrea să demonstreze ceva. (...) Fiecare își dorește să fie plătit, dacă nu ești plătit, atunci fiecare dorință a fiecăruia e să plece. Sunt foarte dezamăgit că a plecat Iliev, eu am făcut un sacrificiu să vin la Sibiu. Suntem bine în clasament, dar pe cealaltă parte suntem foarte rău”, a spus fostul jucător al CFR Cluj.

Antrenorul Marius Măldărășanu a spus după meci că nu vrea să mai vorbească despre problemele financiare ale echipei.

”Când pierzi victoria în minutul 93 intervine frustrarea. Știu că vorbesc între ei, cu noi, cu staff-ul, eu nu mai vreau să vorbesc despre situația asta financiară, au vorbit jucătorii”, a spus Măldărășanu.

Sursa foto: Captură video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Pvxz

Acum 1 an

Se inchide si fotbalul. Sibiul e un oras pe ducă. Se transforma intr un Tarnaveni. Festivaluri de 100 de oameni, fara sport, terase ce se inchid la 22 si uzina Continental ce mai functioneaza. In orasul asta nu se mai intampla nimic… fug tinerii sibieni de el ca de râie. Sunt curios ls recensamant ce populatie mai are. Mai trecem de 100 de mii?
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Vorba vicleanului Iohannis, ești precaut sau ești prost.
Raspunde

FCRB

Acum 1 an

Este o rușine imensă felul în care este gestionat acest club de către cei care ar trebui să îi asigure condițiile firești de desfășurare a activității! Nici nu știu cine este de vină, lucrurile sunt neclare. Primăria, firmele căpușe locale, eternii ”oameni de afaceri” din jurul echipei, în orice caz, jucătorii și antrenorii sunt demni de toată lauda! Sibiul este un oraș incapabil să gestioneze o performanță sportivă!
Raspunde

Razvy

Acum 1 an

jucătorii sunt fraieri. ei pot sa joace si sa se faca cunoscuti jucand nu protestand. asa pot prinde niste contracte pe multi bani. jucatorii trebuie sa ceara actiuni la club si sa prea ei clubul si atjnci suporterii cred ca ar contribui si ei financiar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus