Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Primarul Marius Grecu: Lucrările de la grădinița de pe Doamna Stanca se apropie de final

Primarul Marius Grecu: Lucrările de la grădinița de pe Doamna Stanca se apropie de final
Primarul Șelimbărului, Marius Grecu, a anunțat astăzi că administrația locală va solicita la Ministerul Educației să fie admiși la noua grădiniță de pe strada Doamna Stanca și copii cu vârsta între 2 și 3 ani.
”Lucrările se apropie de final la grădinița de pe strada Doamna Stanca, urmând ca în perioada imediat următoare să se efectueze recepția clădiri.
Odată cu finalizarea lucrărilor urmează autorizarea grădiniței de instituțiile abilitate ( ISU, DSP, Ministerul Educației), după aceasta etapă părinții care au depus dosare și se afla pe lista de așteptare cu copii cu vârsta de peste 3 ani vor fi admiși automat iar cei cu vârsta între 2-3 ani vor fi admiși în funcție de criteriul vârstei”, a anunțat primarul pe pagina sa de Facebook într-un mesaj adresat părinților.
”Și eu, la fel ca toți părinții, mi-aș fi dorit ca activitatea în grădiniță să înceapă în data de 5 septembrie, însă consider că este mai important ca cei mici să aibă condiții de securitate și confort corespunzătoare. Am încredere că împreună cu instituțiile avizatoare vom face tot ce este posibil ca la sfârșitul lunii septembrie să fie deschisă!”, a mai transmis primarul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1697

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus