Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Constantin Șovăială, ales vice-lider peste un grup de 13 parlamentari. Cu tot cu el

Constantin Șovăială, ales vice-lider peste un grup de 13 parlamentari. Cu tot cu el

Deputatul de Sibiu Constantin Șovăială, ales pe listele PNL, acum înscris în Partidul Forța Dreptei, a anunțat astăzi că a fost ales vice-lider al Grupului Parlamentar al Independenților de Dreapta din Camera Deputaților.

”Le mulțumesc tuturor colegilor parlamentari care m-au desemnat să fiu viceliderul Grupului Parlamentar al Independenților de Dreapta din Camera Deputaților. Este o mare onoare pentru mine. Din această poziție, voi susține proiectele oamenilor liberi și muncitori, a oamenilor de dreapta”, a transmis Șovăială pe pagina sa de Facebook.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a anunţat la începutul lunii februarie a acestui an formarea, la Camera Deputaţilor, a unui grup parlamentar al deputaţilor independenţi de dreapta, menţionând că din acesta vor face parte 13 parlamentari, iar lider va fi Violeta Alexandru.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Burulea

Acum 4 săptămâni

unele povesti (basme) populare incep cam asa: au fost odata 12 hoti si cu seful lor 13.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus