Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Needitat. Cum respectă șoferii prima bandă pentru autobuze din Sibiu

Needitat. Cum respectă șoferii prima bandă pentru autobuze din Sibiu

Sibiul are prima bandă de circulație pentru autobuze. Aceasta se află pe Calea Cisnădiei, între intersecția cu strada N. Iorga și strada Gh. Dima. Banda a fost gândită pentru a facilita trecere autobuzelor, care din cauza traficului intens de pe Calea Cisnădiei nu pot respecta timpii din stație.

Citește și: FOTO-Premieră: Locuri de parcare desființate pentru a crea o bandă pentru autobuze. Șoferii riscă minim 870 de lei amendă

Luni, 5 septembrie, am filmat momentul intrării unui autobuz pe acea bandă pentru a vedea cum respectă șoferii aflați în traficul sibian semnificația acestei benzi. Cu excepția unui șofer începător care a rămas cu partea din spate a mașinii pe această bandă, atunci când a încercat să se încadreze și a unui tânăr care mergea pe o trotinetă și a pătruns pe bandă, drumul a fost liber.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

8 comentarii

Sandu

Acum 1 an

Biciclistii si trotinetistii pe unde mai circula?
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

Pe unde au circulat și până acum! adică pe partea dreaptă a benzii dinspre unitatea militară!
Raspunde

Ion

Acum 1 an

Postati si cum o iau autobuzele in stanga si respectiv inainte de pe banda din dreapta in conditile in care banda este dedicata virajului la dreapta in capat la giratoriu.
Raspunde

John doe

Acum 1 an

Daca tot faci pe desteptul, ii lasa cineva pe soferii de autobuz sa se incadreze pe banda din stanga cand ies din statie?
Raspunde

Sibianul turmentat

Acum 1 an

Civilizati oltenii din Arhitectilor!
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

de cand e lumea aia din AB / VL / GJ / OT / DJ / HD au fost "speciali"
Raspunde

Girofaru

Acum 1 an

În mod normal ,mulțumită acestei idei geniale , circulația pe o singura banda pe Calea Cisnădiei probabil va bloca accesul de pe Iorga și Anton Pann ,precum si de pe următoarele, cel putin la orele de varf
Raspunde

Semaforu

Acum 1 an

În alte părți se aplica astfel de benzi dedicate doar dacă sunt minim 4 benzi pe sens, nu sa vopsesc la nemurire intr--o culoare ci se aplica din când în când câte o litera B sau alta pentru fiecare limba și nici se face caz dacă o folosesc și alte vehicule dar nu este utila pentru ca celelalte benzi sunt mai rapide și nici nu sunt întreruperi cauzate de stații.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus