Luni,
03.10.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

O femeie nevăzătoare, blocată sub podul de pe Bd. Mihai Viteazul

O femeie nevăzătoare, blocată sub podul de pe Bd. Mihai Viteazul

O femeieîn vârstă de 35 de ani a avut nevoie de ajutor pentru a fi scoasă de sub podul de pe Bulevardul Mihai Viteazul, din zona Lidl. Nu se cunoaște cum a ajuns aceasta acolo.

ISU Sibiu a transmis în această seară că un apel pe numărul unic de urgență 112 a semnalat faptul că o femeie este blocată sub un pod pe strada Mihai Viteazul în municipiul Sibiu. La fața locului au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD. 

„Pompierii au intervenit pentru scoaterea de sub pod a unei femeie în vârsta de aproximativ 35 de ani, nevăzătoare. Aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a menționat sg. maj. Andreea Ștefan.

Reprezentanții salvatorilor nu au putut explica pentru Turnul Sfatului cum a ajuns femeia sub pod, aceștia precizând că la 112 a sunat un trecător, care s-a oprit la solicitările femeii: „Nu aveau oamenii cum să o ajute, de aceea au fost solicitați salvatorii”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: ISU Sibiu

Vizualizari: 4035

Comentarii

3 comentarii

Flo

Acum 3 săptămâni

Ce... de pod e pe Mihai Viteazu?

Raspunde

@Flo

Acum 3 săptămâni

Iti scrie si in articol, Cel de dinainte de Lidl. De dinainte si de Sushi Master.
Raspunde

Catalin

Acum 3 săptămâni

Ăla sub care curge valea săpunului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus