Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Trupa sibiană Onenightstand lansează albumul Decadent

Trupa sibiană Onenightstand lansează albumul Decadent

Trupa sibiană onenighitstand lansează albumul „Decadent”. Acesta marchează prima aparație discografică de studio și conține zece dintre piesele care au marcat activitatea formației de la debutul din 2012 până astăzi. Materialul a fost înregistrat și mixat în vara și toamna lui 2021 de către Adrian „Bila” Urițescu în studioul Lowbass5.

Citește și: Două trupe din Sibiu concertează în Vamă. Onenightstand: „Indiferent de genul de rock pe care îl asculţi acasă, dacă vii la noi te simți bine"

Începând cu 7 septembrie albumul poate fi ascultat pe toate platformele de online streaming, iar în foarte scurt timp vor fi publicate datele turneului de promovare.  

onenightstand activează fără pauză an de an, ajustand componența foarte rar, având rădăcini solide în trio-ul de chitări (2 lead + bas).

În Sibiu deja sunt un etalon al rock-ului prin cluburile și barurile de profil unde împart scena cu mai toate celelalte trupe din România, dar acestea evident că par neîncăpătoare și gașca nu ratează nici o oportunitate de a profita de open air-uri în mai toate județele. Ani de zile și-au ascuțit armele secrete, fiind scumpi la vedere sau audiție dacă ne raportăm la TV sau undele radio și au preferat mereu să se afirme live pe scenă în fața publicului. Acum onenightstand par hotărâți să iasă la atac și din inima țării să ne inunde cu high voltage rock’n’roll!

Tracklist:

Heartbreaker
Temptation
Hangover Blues
Blinded
House Arrest
Dirty Secret
Dangerous but fun 
Voodoo Queen 
Tu
Six Six Sex

Diana Toader - voce
Dragoș Dicu - chitară, backing vocals
Andrei Simtion - chitară, backing vocals
Mihai Grozavu - bass, backing vocals
Alex Pah - tobe, backing vocals

Personal adițional: Mihai Pâțan - orga Hammond

Versuri: Dicu Dragoș, Diana Toader, Cristina Tartau, Natalia Todea

Mix & master: Adrian „Bila” Urițescu
Inregistrat la: Lowbass5 Studio
Inregistrari aditionale: Herrstrat Studio
Cover art: Dragoș Dicu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus