Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Prima apariție la Vocea României a solistului din Guadalupe, stabilit la Sibiu: „A fost dumnezeiesc!”

Prima apariție la Vocea României a solistului din Guadalupe, stabilit la Sibiu: „A fost dumnezeiesc!”

Prima întâlnire a lui Winaël Baldus, tânărul artist din Guadalupe care s-a stabilit în Sibiu, cu jurații de la Vocea României a fost televizată aseară, pe Pro TV. Cântărețul i-a convins pe artiști să își întoarcă scaunele după doar câteva versuri.

Winaël Baldus a interpretat melodia Dance Monkey, semnată de Toni Watson, reușind să întoarcă toate scaunele. „Hai să ne batem, că e groasă”, a spus Smiley la finalul interpretării tânărului stabilit în Sibiu, acesta, alături de Theo Rose fiind și opțiunea lui Winaël.

Citește și FOTO Un solist din Guadalupe, stabilit în Sibiu, selectat la Vocea României 2022

Irina Rimes a lăudat vocea artistului, numind prestația sa „dumnezeiască”. „Eu cred că ai o voce de câștigător! A fost dumnezeiesc. Îți multumesc pentru asta!”, a spus aceasta, completată de Smiley: „Ai putea să câștigi Vocea României. Ai o voce fantastică!”

Baldus are 24 de ani, s-a născut în Les Abymes, a locuit în Petit-Bourg și Baie-Mahault. De un an locuiește în România. Este muzician, cântăreț și profesor de dans la o academie din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Kukuruku

Acum 1 an

In romana e Guadelupa, in franceza e Guadeloupe. Guadalupe e in spaniola, care nu prea are legatura cu insula.
Raspunde

Amn114

Acum 1 an

este un eveniment de talie națională, da, merită un articol - sau poate chiar mai multe. Singura minune este să lași o insulă tropicală pentru a te muta în anostul Sibiu. Altfel este doar un imigrant, iar cum românii suferă de complexul lipsei de imigranți, i se închină ăstuia și altora ca el. Dacă e "exotic" are cu totul altă valoare decât un bulgar, de exemplu:))
Raspunde

Axel

Acum 1 an

Sigur.... o venit si asta sa ne cante. Mai avem unii cu palarii mari si acordeoane... tot cantareti si aia. Nu mai poate lumea de urlatu lor in microfoane. Mari valori....aha.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus