Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Bărbat din Sri Lanka prins că locuia ilegal în Sibiu

Bărbat din Sri Lanka prins că locuia ilegal în Sibiu

Un bărbat de 40 de ani din Sri Lanka trebuie să plece din România în maxim două săptămâni, după ce poliţiştii Biroului pentru Imigrări au descoperit că locuia ilegal în Sibiu.

Bărbatul a fost depistat în 3 septembrie, în urma unor acțiuni întreprinse de polițiști pentru combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. Din cercetări a reieșit că acesta a intrat legal în România, în baza vizei de angajare, însă nu a părăsit țara noastră la expirarea dreptului de ședere.

Cel în cauză au fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 800 de lei și pe numele bărbatului a fost emisă o decizie de returnare cu plecare voluntară de pe teritoriul României în termen de 15 zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sparrow

Acum 1 an

Ui mā, am ajuns sā trāiesc clipa in care strāinii vin la noi si nu mai vor sā plece. Pāi dacā spuneai asta acu 20 de ani la românii care lucrau la negru in Germania pitulati ca sobolanii prin beciuri ale turcilor cu restaurante de garaj, sau prin mansarde gāunoase de pizzerii dubioase ale broscarilor ajunsi nemti peste noapte....pāi se cruceau! Deh, e bine la noi, fatā de altii suntem occident curat, numa' dacā vezi vlogārii din iutubul românesc cu Lamborghiniuri de jumātate de milion de euro, Bentleyuri si Maybachuri care costā cât bugetul pe un an al orasului Zimnicea iti dai seama cā suntem " fruncea" fatā de nāpāstuitii din Asia insularā. Vedeti, de-aia imi place mie aici! Mult!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus