Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Bărbat inconștient într-un canal din Sibiu. Posibilă scurgere de gaze în Zona Industrială

Bărbat inconștient într-un canal din Sibiu. Posibilă scurgere de gaze în Zona Industrială

Un bărbat a fost scos inconștient dintr-un canal aflat în Zona Industrială Vest, iar alte trei au avut nevoie de îngrijiri, după o posibilă scurgere de gaze.

Evenimentul a avut loc miercuri, în jurul orei 12:30.

”În urma unui apel pe numărul unic de urgență 112 care semnala că o persoană care efectua verificări la conducta de gaz are nevoie de îngrijiri medicale, ISU Sibiu a intervenit pe strada Barcelona din municipiul Sibiu cu o autospecială de stingere, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială CBRN și o autospecială de descarcerare”, explică oficialii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

La fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 45 de ani, inconștientă căzută într-un canal. Salvatorii l-au extras din canal și au aplicat de urgență manevrele de resuscitare. Acesta a răspuns manevrelor și a fost transportat de urgență la spital.

De asemenea s-au acordat îngrijiri medicale pentru alte 3 persoane. La locul intervenției a intervenit și un echipaj SAJ.

”Doi bărbați în vârstă de 36 și 39 de ani au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Precizam faptul că aceștia erau trecători care au încercat să ajute lucrătorii care efectuau verificări să scoată din canal persoana inconștientă”, mai spun oficialii ISU Sibiu.

La ora transmiterii acestei știri intervenția este în desfășurare.

Totodată, Poliția Sibiu informează că în zona companiei Marquadt traficul este blocat pe o distanta de 150 - 200 m, ”pentru verificări ale retelei de gaz”.

”Traficul este deviat momentan pe străzi secundare din zona. Nu se inregistreaza blocaje”, spun polițiștii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus