Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Starea biciclistului accidentat pe Reconstrucției: în stare foarte gravă, ventilat mecanic, la ATI

Starea biciclistului accidentat pe Reconstrucției: în stare foarte gravă, ventilat mecanic, la ATI

Biciclistul în vârstă de 77 de ani, accidentat marți pe strada Reconstrucției din Sibiu este în stare foarte gravă, fiind ventilat mecanic, pe secția de ATI de la Spitalul Județean. 

Bărbatul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral sever, cu fractură și hemoragie și multiple contuzii. 

"Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă, policontuzionat, intubat. În urma investigațiilor medicale a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral sever, cu fractură și hemoragie,multiple contuzii. Bărbatul este internat în Secția Anestezie Terapie-Intensivă, ca pacient al secției Neurochirurgie. Este inconștient, ventilat mecanic și primește îngrijirii de specialitate" trasmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

Accidentul s-a petrecut marți la intersecția străzii Praga cu Reconstrucției, iar martorii spun că biciclistul ar fi pătruns în intersecție fară a acorda prioritate mașinii.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus