Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
7°C

Needitat: Federico Coria, primul antrenament înainte de Sibiu Open

Needitat: Federico Coria, primul antrenament înainte de Sibiu Open

Federico Coria, nr. 71 ATP, a ajuns la Sibiu și a făcut în urmă cu câteva ore primul antrenament înaintea turneului ATP Challenger ce începe în 18 septembrie la Tenis Club Pamira.

Jucătorul argentinian este cel mai bine clasat jucător participant în cele 11 ediții ale turneului Challenger de la Sibiu, până acum. Coria face parte din valul de jucători tineri din circuit și a venit la Sibiu după participarea la US Open. El a fost eliminat de la turneul de Grand Șlam din New York de către cel care avea să și câștige titlul, spaniolul Carlos Alcaraz. Acesta a și devenit nr. 1 mondial după încheierea turneului american.

Cu US Open, Coria a încheiat seria turneelor pe suprafață hard și a trecut la cele pe zgură, alegând să participe la Sibiu la turneul Challenger Sibiu Open. Înaintea acestui turneu, argentinianul a mai jucat la turneul din Tulln, în Austria, unde a fost eliminat în turul secund de Jelle Sels, alt jucător ce a trecut pe la Sibiu Open.

Federico Coria a sosit la Sibiu însoțit de echipa sa tehnică, condusă de Carlos Berlocq. Antrenorul argentinian este un fost jucător de top în circuitul ATP, fost număr 37 mondial, cu titluri la simplu în circuitul ATP World Tour la Bastad și Oeiras iar la dublu la Stuttgart și Kitzbuhel iar în circuitul ATP Challenger Tour are nu mai puțin de 19 titluri la simplu și 9 titluri la dublu.

Sibiu Open are loc între 18 și 25 septembrie, la Tenis Club Pamira

Federico Coria la Sibiu Open

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Dorothea von Lazaret

Acum 2 săptămâni

Un turneu de amploarea celor din US si Emirate! Multumim domnului Iohannis si mai ales, domnului Vecerdea pentru acest eveniment sportiv care, consider eu, este cel mai important din Romania, din ultimii 14 ani!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus