Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Un șofer sibian a fost filmat pe A1 cum face slalom printre mașini și apoi depășește pe banda de urgență

Un șofer sibian a fost filmat pe A1 cum face slalom printre mașini și apoi depășește pe banda de urgență

Un video postat pe Info Trafic Sibiu arată inconștiența unor șoferi de pe drumurile României. Potrivit celui care a postat imaginile filmarea a fost făcută pe Autostradă înainte de ieșirea din Miercurea. În imagini se vede cum o dubă albă trece de pe o bandă pe alta, printre alte mașini care circulau cu viteză, fără să semnalizeze, după care depășește pe partea dreaptă, pe banda de urgență.

„Astăzi pe autostrada înainte de ieșirea din Miercurea s.au întâlnit vreo 4 șoferi profesioniști, unul mai grăbit ca celalalt. Respect in trafic? Glumiți! Cat despre câte reguli se încalcă... no comment”, este textul care însoțește filmarea. 

O parte dintre cei care au văzut imaginile sunt de părere că acestea ar trebui să ajungă la poliție, iar șoferul inconșient care încalcă regulie ar trebui să rămână fără permis. Au fost însă destui care blamează și soferul care a filmat fiind de părere că nici acesta nu a păstrat distanța corespunzătoare în trafic. 

Sursa video: Info Trafic Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Alex edei

Acum 1 an

Din pacate cu astfel de specimene ne intalnim tot mai des in trafic, nu doar pe autostrada. trebuie marite amenzile, politia sa poate sa dea amenzi dupa vizionare de filmari din trafic. Astfel nu ajungem nicaieri, se intampla nenorociri din cauza acestor teribilisti

Raspunde

Chirica

Acum 1 an

Nu cumva a fost ceva cursa intre cei doi soferi? Mi se pare ca si cel care filmeaza conduce la fel de agresiv ca si cel cu masina alba.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus