Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Începe Memorialul Tordai. Participă Craiova, Mureșul și Steaua

Începe Memorialul Tordai. Participă Craiova, Mureșul și Steaua

Deja o tradiție în calendarul echipei BC CSU Sibiu, Memorialul „Elemer Tordai” va avea loc săptămâna viitoare, în Sala Transilvania. 

„Galben-albaștrii” vor disputa astfel primele meciuri în fața propriilor suporteri înaintea startului oficial al sezonului competițional 2022/2023. Alături de echipa sibiană, la turneul memorial participă anul acesta SCM U Craiova, CSM Târgu Mureș și Steaua București.
 
„Pentru echipa noastră, jocurile din cadrul Memorialului Elemer Tordai vor fi ultimele merciuri de verificare înaintea startului sezonului competiținal. În total, băieții lui Miguel Angel Hoyo, vor ajunge la șase partide de verificare în actualul presezon”, transmit reprezentanții echipei.
 
Memorialul Elemer Tordai se desfășoară la Sala Transilvania după următorul program:
Marți, 20 septembrie, 2022:
- ora 16:30 – SCM U Craiova vs CSM Târgu Mureș
- ora 19:00 – BC CSU Sibiu vs Steaua București
Miercuri, 21 septembrie, 2022:
- ora 16:30 – Finala mică
- ora 19:00 – Finala mare

Bursa Ilie Mitea se duce la doi juniori
 

Din anul 2018, clubul sibian oferă în cadrul Memorialului Elemer Tordai o bursă destinată juniorilor, bursă oferită în memoria lui Ilie Mitea, unul dintre cei mai apropiați și înfocați iubitori ai baschetului sibian. Această bursă va fi oferită și în acest an, iar ca un element de noutate, ea va merge spre doi juniori CSU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus